Close
Filmer från mina tidigare tävlingar [videos]

Filmer från mina tidigare tävlingar [videos]

Tidigare la jag all min fokus på att träna upp styrkan, det har alltid varit mitt största driv. Att tävla var ingenting jag varken siktade på eller var särskilt intresserad av, nyfikenheten tog tillslut över och jag gav med mig!

Här kommer videos från lite olika tävlingar:

150kg ATG knäböj

En enkel knäböj på 150 kg, fanns definitivt mer att hämta här!

Eftersom jag är byggd ungefär som en spindel (långa ben, kort överkropp) så var knäböj alltid min akilleshäl.

Knäböjen fick ett stort rörelseomfång och för mig hade den riktigt taskiga vinklar. Tävlingsmässigt hade det såklart varit effektivare att stanna vid 90 grader och lasta på mer vikt för att få bättre resultat, men på den tiden hade jag ännu inte hittat dem vinklarna. Eftersom mina ben är långa så kom jag alltid långt bakåt, och med en kort överkropp blev det extra mycket framåtlut. Här behövdes en stark nedre rygg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *