Close
Förändrings-Torsdag: Clean it up!

Förändrings-Torsdag: Clean it up!

I gårdagens inlägg (Två frågor från välmående) skrev Linnéa bland annat om att hon blir orolig om det är stökigt hemma, och att städa eller plocka i ordning brukar hjälpa för att få henne att må bättre. Detta gäller även för Robin. Så vi tänker att det är ju inte helt omöjligt att många av er som läser upplever samma sak. Därför handlar dagens utmaning om att just hålla rent.

Utmaningen

Utmaningen för den här veckan är alltså att varje dag städa/hålla rent där du bor. Vi tänker inte dammsugning varje dag utan snarare att plocka undan saker och kanske diska direkt istället för att ställa i vasken osv.

Gör du redan det här? Good for you! Vi är imponerade! Vi håller ofta lägenheten snygg i någon dag men sen brukar saker hamna där dem inte ska och disken byggs på. Så det här blir en nyttig utmaning för inte minst oss själva.

Gör det här i en vecka och se om du märker någon skillnad i ditt mående. Kanske blir du lugnare och mer avslappnad, kanske får du något annat resultat. Om du inte annat så får du i alla fall ett rent och fint hem!

Lycka till!

Linnéa och Robin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *