Close
Förändrings-Torsdag (fredag): Fredagsfeeling!

Förändrings-Torsdag (fredag): Fredagsfeeling!

Dagens förändrings-torsdag blir till en förändrings-fredag istället (vi är tydligen en aning glömska som par…), därför tänkte vi ta tillfället i akt att använda oss av helgen! Helg är ju ofta något man förknippar med ledigt, glädje, avslappning i någon form, kanske fest m.m. Oftast har vi en bättre känsla från fredag kväll till söndag än vad vi har resten av veckan. I utmaningen den här veckan är tanken att ta med oss helg-känslan även under vardagarna som kommer efter också. Hur då? tänker du. Jo, genom att dansa för livet!

Vänta lite innan du tänker att det där inte är för dig.

Det är ingen fin dans vi snackar om, utan verkligen på vilket sätt man vill. Du kan dansa hiphop, svänga lite med armarna eller göra masken, det spelar ingen roll, valet är ditt. Det enda kravet är att du rör på dig. 
Rörelse tillsammans med din favoritmusik är en fantastisk kombination för att få igång en annars kanske tråkig dag och fylla den med mer ljus och glädje! Och det låter ju inte så tokigt, eller hur?

 

Utmaningen

Utmaningen är att varje dag sätta på en av dina favoritlåtar, gärna någon som du ha svårt att sitta still till, och sedan röra på dig på valfritt sätt till musiken. Som sagt helt valfritt hur det går till, om det ser bra ut spelar absolut ingen roll. Dock extra plus om du även känner för att sjunga lite.
Dansa/hoppa runt tills låten är slut (eller ca 3-4 min räcker om du nu råkar ha en väldigt lång favoritlåt) och sen är du klar och kan fortsätta med dagen. Gör detta i en vecka, vi börjar nu idag på en fredag då man kanske mer naturligt känner för att dansa lite, och fortsätter sen även efter helgen på måndag och tisdag osv. Du kommer garanterat märka hur stor skillnad de där ynka 3 minuterna kan göra.

Så vad väntar du på? Let’s get moving!

Linnéa & Robin

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *