Close
Förändringstorsdag – träna hemma

Förändringstorsdag – träna hemma

Vad är det för dag idag? Jo det är förändringstorsdag! Tjoho!

Dagens förändring eller utmaning är fysisk och handlar om träning. Som du kanske har sett så har vi äntligen fått upp vår övningsbank och en resurs-flik här på bloggen. Under resurser hittar du smarta tips på hur du kan få dig själv att må bättre genom att bland annat lära dig om din hjärna och din kropp, samt kan du även läsa om olika kosttillskott och vad de är bra för.

Under övningsbanken har vi samlat alla våra bästa övningar för hemmaträning, alltså övningar för hela kroppen som du bara behöver dig själv och lite yta för att kunna utföra! Alla övningar har bilder och beskrivningar för att göra det så lätt som möjligt att förstå hur dem ska utföras.
Och det är alltså övningsbanken vi har tänkt använda i dagens utmaning!

Övningsbank omvänd burpee

Sånt här spännande kan man bland annat hitta i övningsbanken

Utmaningen

Veckans utmaning blir att utföra ett eller flera träningspass med hjälp av övningsbanken!

Välj vad du vill träna, kanske ett helkroppspass där du väljer övningar för hela kroppen, eller kanske ett core-pass med fokus på mage och rygg? Hitta övningar som passar det du vill träna i övningsbanken. Passa på att testa och lära dig en ny övning!
När du har valt övningar väljer du hur du vill lägga upp ditt pass. Kör efter en tidintervall eller bara gå efter antal repetitioner, du bestämmer hur jobbigt ditt pass ska bli och vad det har för syfte!
Efter det är det bara att kötta på!

Övningsbanken hittar du i menyraden högst upp på sidan.

Lycka till med träningen!

Linnéa & Robin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *