Close
Träna hemma: Magdödaren

Träna hemma: Magdödaren

Igår körde vi lite hemmaträning. Robin fokuserade på styrka och jag körde med lite mer puls. Härligt att träna tillsammans även om man inte gör samma sak!
Vi avslutade träningen med en övning jag hade skymtat på Instagram för några dagar sen. På pappret låter den jobbig, men den visade sig vara värre än så. Det var en riktig magdödare! Vi fick kämpa för att klara oss igenom låten som är 3:26 lång, och idag har vi sjuk träningsvärk i magarna.

Upplägget

Låten vi kör till heter Flower av Moby. Och den kan användas till flera olika övningar t.ex. armhävningar eller knäböj. Men vi körde som sagt med magövningar. På “bring sally up” går vi upp till en båt (hitta beskrivning och fler magövningar på Träna magen hemma!) och på “bring sally down” går vi ner till krum och stannar där. Tror krum heter hollow rock på engelska eller crossfit språk.
Sen fortsätter man helt enkelt så tills låten är slut. Galet jobbigt, men också riktigt kul. Särskilt om man är två som kämpar tillsammans!

Testa och se hur länge du orkar innan du behöver vila. (Yes, vi fick vila och använda händerna lite då och då för att hålla oss uppe)

Berätta gärna hur det gick och vad du tyckte!

Lycka till!

Linnéa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *