Close
Mitt första vinterbad [video]

Mitt första vinterbad [video]

I helgen hade jag min käre vän Taryn på besök, och eftersom jag är galen och hon svag för grupptryck, så tog vi oss ett vinterbad.

Upplevelsen var helt fantastisk, så fort jag kom i vattnet ville min kropp hyperventilera, samma sekund som jag klickade framåt så lugnades min andning automatiskt och både känslan av smärta och chocken avtog. Så galet som det låter, det var riktigt bekvämt!

Här syns en tydlig kontrast med någon som klickar framåt, och någon som inte gör det. Jag har helt klart fördelen tack vare kallduscharna jag tar varje morgon, men min kropp reagerade precis likadant som Taryns tills jag klickade framåt. Detta var en helt ny nivå av intensitet.

Efteråt frös jag inte alls. Trots blöta badshorts och att det snöade, så tog jag på mig skorna och gick hem med bar överkropp (5 minuters promenad) utan problem.

Att kontrollera Mästerkompassen är att kontrollera hur vi känner och mår. Klarar vi av tuffa och krävande situationer, hur enkel blir inte då vår vardag i jämförelse?

Detta var en av många kommande utmaningar.

Prova själv och berätta hur upplevelsen var!

Klick!

Robin

dsc_0061

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *