Close
Motivation board

Motivation board

Häromdagen kände jag att min träningsmotivation hade börjat försvinna. Träning kändes inte kul längre och jag visste inte längre riktigt varför jag tränar eller vad jag egentligen har för mål. Jag behövde göra något för att komma “back on track” så att säga.
För ett tag sen skrev jag om Små tips på motivation där jag tipsade om bland annat att man kan sätta upp bilder eller citat som motiverar och sporrar en inom sin träning. För mig har det funkat väldigt bra innan så jag bestämde mig för att göra en motivation board för mina träningsmål.

Först fick jag fundera lite över vad jag faktiskt vill med min träning och skrev ner det på ett papper. Sedan gick jag helt enkelt ut på jakt efter bilder eller texter som kunde passa till dessa, eller bara sådant som kunde fungera som en sporre oavsett mål.
Så här blev den:

motivation board för att träna hemma

Som ni kanske kan se har jag bara klippt och klistrat lite i ett vanligt word-dokument, och om jag får säga det själv så blev det ganska bra.

Det jag bland annat vill nå nu den närmsta tiden med min träning är:

  • Gå ner helt i spagat
  • Bli vigare i brygga
  • Stå länge och stabilt på händer, samt gärna kunna gå också
  • Kunna göra en pull up/chin up
  • Lyfta 100 kg i marklyft

Allt detta ser ni bilder på. Övriga bilder är sådant som helt enkelt motiverar mig lite extra. Olika sätt att tänka för att inte släppa sina mål och rutiner.

Denna ska jag skriva ut och sätta på garderobsdörren hemma så jag ser den ofta!

Vad skulle du haft på din motivation board?

Linnéa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *