Close
Mysig dag med mental låsning

Mysig dag med mental låsning

20161207_102033Igår skulle alla fönster bytas ut i vår lägenhet, vilket innebar att vi fick masa oss upp redan vid halv 7. Ganska normal tid att gå upp för de flesta troligtvis, men brukar man som vi gå upp runt 9-10 i vanliga fall och är något extremt morgontrött (Linnéa) så tar det emot en del. Blev till och med en liten powernap efter att jag hade fått i mig lite kaffe…
Robin var i alla fall ledig så han passade på att följa med mig till jobbet en runda. Mysigt att få lite mer tid ihop så där mitt i veckan. Jag hade en dag med ganska mycket luckor i schemat, så mellan pass och kunder passade vi på att jobba lite med bloggen och även träna ett pass ihop i form av en parcirkel. Kommer lägga upp övningarna här på bloggen snart!

Innan vi körde cirkeln startade vi dock med lite knäböj där jag gick in lite i en vägg. Jag fick inte till knäböjen som jag ville och hjärnan bara låste sig. Från att vara taggad på träning blev jag istället assur och irriterad på mig själv.
Som den ängel han är försökte Robin peppa mig och göra mig glad igen (inget direkt ovanligt i vårt förhållande), men det tog ett tag innan irritationen släppte helt och jag kunde fokusera på något annat. Efter det gick det hur bra som helst att träna, igår var bara inte rätt dag för mig att göra en både psykisk och fysisk jobbig övning. Jag var inte där mentalt helt enkelt.

Det är sånt här jag jobbar med ganska ofta när det kommer till mig själv. Mina problem ligger psykiskt. Går något litet dåligt kan helst plötsligt allt rasa runtomkring mig och hela världen ser väldigt mörk ut. Men det kan också försvinna i stort sett lika snabbt som det kom, eller inte bli en stor grej alls.
Jag kommer skriva mer om hur det är att fajtas med hjärnspöken och vad jag gör åt det lite längre fram.

Förutom den här incidenten så hade vi en väldigt mysig dag. Åt lunch ihop och snackade om allt från julen till vad vi ska skriva om här på bloggen.
Vår gamla klasskompis Jesper kom också förbi gymmet en runda innan han och Robin skulle iväg på en föreläsning. Trevligt!
Kvällen avslutades för min del med kikärtor, pasta och pesto framför olika klipp på Youtube!

20161207_203005

Så här ser förresten lägenheten ut just nu

Linnéa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *