Close

Om

Robin

Linnéa

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Jag fullständigt älskar personlig utveckling. Träning, psykologi, hjärnforskning, meditation, ut-ur-boxen tänk, allt som fungerar för att skapa hälsa och välmående. Här på PTparet.se skriver jag om hur vi kan stimulera hjärnan för att aktivt påverka hur vi mår, optimera hjärnan för att förbättra dess prestation, och ta direkt kontroll över våra liv. Lämna inte ditt välmående till slumpen, lär dig ta kontroll över den. Häng med!

Jag är en lugn glad tjej från de småländska skogarna som älskar att träna, pyssla, dansa, umgås med energigivande människor och äta choklad. Med min bakgrund inom gymnastik så har jag stor kunskap inom träning utan utrustning, vilket är den mest tillgängliga träningen som alla kan använda sig av närsomhelst. Här delar jag med mig av den kunskapen, och ger redskapen för att du ska kunna underlätta din vardag och skapa ett fritt, lyckligt liv!

Robin har en bakgrund inom Styrkelyft och Strongman, och Linnéa har en bakgrund främst inom truppgymnastik, men också fotboll.

Båda tror på styrka och rörlighet som de grundläggande pelarna i en människas hälsa, och får chansen genom denna blogg att hjälpa andra människor att underlätta sin vardag och må bättre.

Idag reser de på heltid och kan hittas under namnet SwedesExplore både på Instagram och YouTube.

Du hittar Linnéas senaste projekt Hey Presets här! Och på Instagram här.

Du hittar Robins senaste projekt om Energi Healing här, och om Sinnet här.