Close
Rörelse hela livet! (bildbomb)

Rörelse hela livet! (bildbomb)

I helgen var jag på ett träningsevent i Växjö som heter Rörelse hela livet, som anordnades av Gymnastikförbundet Sydost. En inspirationshelg fylld med olika pass med träning, tips och tricks och föreläsningar. Så himla kul att vara hemma i Småland en runda, träffa saknade kompisar och andra härliga människor och samtidigt få otroligt mycket inspiration att kunna utveckla både jobb och egen träning med. Extra skönt att kunna prata utan att behöva tänka på att artikulera så att folk ska höra vad man säger haha! (I-landsproblem för en smålänning i Stockholm)

Första dagen bestod för min del av HIIT (högintensiv intervallträning), mobility, föreläsning av bland annat Carolina Klüft och ett sjukt svettigt danspass. Efter det drog jag och mina kommittékompisar vidare med alla ungdomar till Gymnastikens hus och lekte loss på trampoliner och tumblings. Jag sitter med i ungdomskommittén i sydost och vi hade ansvar för ungdomsaktiviteterna på kvällen.
Det blev även pizza med hela gänget innan det flesta drog vidare till hotellet, men vi hade några som stannade kvar och kollade mello med mig och Frida på en tjockmatta i spegelsalen, mysigt!

När alla hade åkt tillbaka till hotellet hade jag, Frida, Viktor och Jack hallen för oss själva så vi passade på att utnyttja det. Hoppade trampolin, pratade och körde lite acroyoga tills klockan var alldeles för mycket. Synd att vi ses så sällan. Har alltid lika kul tillsammans!

Söndagen

Söndagen bestod av lite lugnare pass vilket var skönt och välbehövligt (hade och har fortfarande träningsvärk som får mig att se ut som en tant när jag går). Körde acroyoga, vanlig yoga (som jag även råkade somna under) och ett pass med balans och koordination. Helgen och dagen avslutades med ett sjukt energiskt danspass med Oskar Jöback, innan det var snabba ryck för min del för att hinna med tåget tillbaka till Stockholm.

Otroligt välbehövlig helg både för kropp och själv känner jag. Helt slut i kroppen men att få ladda upp med inspiration och även energi från vänner kan göra så mycket! Även mina passdeltagare på dagens lunchpass sa att de märkte skillnad på mig och dagens upplägg, väldigt kul!

Ska försöka hålla i den här känslan så länge som möjligt och påminna mig själv om hur stor skillnad små energikickar kan göra!
Här nedan kommer en liten bildbomb från helgen, tagna av mig, Frida Jonasson och Jack Lundquist. 

Ha en fortsatt fin dag!

Linnéa

Supernöjda med vår ungsydost-monter!

Gemensam uppvärmning (jag i svartvitt linne till vänster)

Mobility

Föreläsning av Carolina Klüft

Hopp och lek!

Massage och snack

Evolution!

Acroyoga, den här positionen kallas för valen

Svettiga och glada efter ett roligt pass med Oskar Jöback!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *