Close
Upptäck din förändring

Upptäck din förändring

Du är ditt egna bevis

Att klicka framåt har en massiv mängd fördelar, som jag skrivit en hel del om i tidigare inlägg. Denna underbara och simpla teknik kan snabbt få oss att byta sinnesstämning och aktivera våra mer avancerade delar av hjärnan (frontalloberna). När vi väl börjar få detta till rutin och glädje blir till vardag, så börjar vi förändras. Förändringen är oftast mycket progressiv och du kommer troligen inte märka den. Problemet med detta är att plötsligt blir det lätt att tro att ingenting händer.

Lösningen

Börja notera förändringar du märker med dig själv. Är du extra bekväm med att göra någonting nu som du inte varit förut? Har du börjat göra något du aldrig gjort innan? Har du ändrat tankegång inom något du tänkt på länge? Alla förändringar är intressanta, men konkretare exempel är av mer värde.

upptäck din förändring genom att notera dem

Mina förändringar

Jag upptäckte själv hur saker jag länge haft svårt för, helt plötsligt börjat förändras. Här är några exempel:

  • Började sjunga konstant runt Linnéa – Jag har alltid älskat att sjunga, men varit för obekväm för att göra det. Plötsligt kunde jag inte sluta, och det har aldrig känts naturligare).
  • Kände mig mer öppen och bekväm runt andraMitt naturliga stadie har alltid varit introvert, och jag har trivts som bäst av att vara ensam. Nu var det underbart att vara kring andra!
  • Mindre rädsla i allt – Allt tonades ner ett steg. Läskigt gick ner till obehagligt. Obehagligt till bekvämt. T.ex att framföra presentationer var nu inte längre läskigt, bara obekvämt.  Likadant att köra bil i vänstertrafik.
  • Mycket mer energi, skratt och njutning – När frontalloberna kickar in blir allt barnsligt roligt. 

Visualisera en fjäder för att klicka framåt och skapa förändring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *